On the Design of Reliable and Scalable Networked Systems
دانشجویان درس سیستمهای توزیع شده مقطع ارشد
یکی از آخرین پایان نامه هایی که در سال ۲۰۱۶ توسط آقای تننباوم داوری شده است پایان نامه دکتری با عنوان On the Design of Reliable and Scalable Networked Systems می باشد.
هدف از این پست این است که دانشجویان درس سیستمهای توزیع شده با مطالعه چکیده و مقدمه این تز برداشت خود را از این پایان نامه به صورت مستند و مکتوب و خلاصه در قسمت نظرات همین پست گزارش نمایند و علاوه بر آشنایی با موضوعات روز اعتماد به نفس در خصوص اظهار نظر تزهای دانشگاههای معتبر سراسر جهان را بدست آورند.
دقت نمایید گزارشهای شما علاوه بر اینکه بایستی خلاصه باشند نبایستی صرفا براساس ترجمه متن باشد بلکه برداشت کلی خواننده را در بر داشته باشد.
مدت زمان ارائه نظرات این پست ۱۵ روز بعد از انتشار می باشد.
ما برای صرفه جویی در وقت و هزینه نیازمند یک سیستم قابل اطمینان هستیم. در این مقاله نشان داده شده است که با یک طراحی مناسب میتوان یک سیستم قابل اطمینان، کارامد و مقیاس پذیر داشت. این تز به بررسی این موضوع پرداخته است که با آمدن پردازنده های چند هسته ای جدیدی مثل Intel Xeon Haswell-based chip با قابلیت های پردازش موازی چه تغییری در سیستم عامل سیستم های توزیع شده بوجود خواهد آمد. در این تز سیستم عاملی تعبیه شده است که در آن bottleneck هایی که در سیستم توزیع شده با چند کامپپیوتر با پردازنده ی تک هسته ای وجود داشت با این سیستم عامل و پردازنده های چند هسته ای حل شده است. ابزار NEWTOS یک سیستم عامل برای سیستم های توزیع شده میباشد.
علاوه بر این موضوع در این تز به ایجاد راه ارتباطی بین برنامه ها در کامپیوتر های سیستم توزیع شده اقدام کرده اند که در آن دیگر لازم نیست هسته ی سیستم عامل راه ارتباطی بین برنامه ها ایجاد کند. این راه ارتباطی توسط network stack ایجاد میشود. این راه حل توسط یک پیاده سازی جدید از BSD socket API ارایه شده است.
در این مقاله اذعان شده است که با استفاده از isolation , partitioning میتوان قابلیت اطمینان و مقیاس پذیری را همزمان با هم توسط معماری پردازنده های چند هسته ای به دست آورد. در واقع استفاده از isolation , partitioni بسیار بهتر از این روش است که در آن برنامه ها خود ، منابع مورد نیاز خود را به کنترل میگیرند.
در آخر با روشهای ذکر شده میتوان گفت که در سیستم های توزیع شده قابلیت اطمینان و کارایی را هر دو در کنار هم داشت و trade off ای بین این دو عامل وجود نداشته باشد. در واقع با روش های گفته شده میتوان در عین واحد به هر دوی این عامل ها دست یافت.