چالشهای زندگی سایبری
آیا باآژانس امنیت ملی آمریکا آشنایی دارید ؟
این سازمان تحت عنوان NSA در سال ۱۹۵۳ شکل گرفت. NSA در جهان، اینترنت را بهمثابه یک شبکه عصبی برای جهان به وجود آورد که به تدریج با ظهور و بروز فناوریهای جدید، هرگونه تبادل پیام و اطلاعات در جهان از طریق این شبکه اینترنت صورت پذیرد و هرگونه تبادل اطلاعات در اینترنت نیز از طریق مغز جهان (تجهیزات مخابراتی و امنیتی موجود در آمریکا) عبور کرده و پردازش گردد.NSA تمامی پیامها، تراکنشها، تبادل اطلاعات و … در سطح جهان را از طریق اینترنت و از طریق سوپرکامپیوترهای موجود در بستر سازمانی خود کنترل و پردازش مینماید.
اسنودن کارمند سابق NSAدر ماه ژوئن ۲۰۱۳ اطلاعات فوق محرمانه و طبقهبندیشدهای را درباره برنامه جاسوسی پریزم (PRISM) در اختیار روزنامه گاردین و واشنگتنپست قرار داد. طبق این برنامه سازمان امنیت ملی ایالاتمتحده این اختیار قانونی را داشته تا بدون نیاز به حکم قضایی، اقدام به جاسوسی از ایمیلها، مکالمات تلفنی و پیامکهای شهروندان آمریکایی کند. اسنودن هدفش از انتشار این اسناد را نشان دادن همکاری نزدیک غولهای تکنولوژیک جهان، از جمله گوگل، فیسبوک و مایکروسافت با نهادهای اطلاعاتی در ایالاتمتحده در سه سال گذشته دانسته بود.
به نظر شما راهکار صحیح استفاده از ابزارهای فناورانه چیست ؟
مبحث شنود در اطلاعات در بسیاری از کشور ها یکی از رایج ترین دغدغه های جهان شده . در زمانی که اونها زیر ساخت های ارتباطی رو تدارک میدیدند تا نقش ابر قدرتی خودشون رو در فضای دیجیتال برنامه ریزی کنند کشور های دیگر در دنیای خودشون سیر میکردند و نتیجه میشه همین…بگذریم . به هر حال زیر ساخت های تبادل اطلاعات در اختیار این کشور ها است و قوانین رو طوری تنظیم کردند که جریان اطلاعاتی که از کشور اونها میگذره یا به اونجا ختم میشه رو باید واکاوی کنند . این وسط امریکا بسیار عمییق وارد شده و هر تحرکی رو که این منافع رو ممکنه در خطر بندازه را با هر روشی به سمت خودش میکشه با هرید با تحریم با هر روشی … وقتی داشتند دستاسنتر nsa در یوتا رو راه اندازی میکردند دیگه سنک تمام گذاشتند . ابر رایانه های مجهز برای پردازش و نهایت استفاده از فناوری های مرتبط با بیگ دیتا .
دنیا رو نا امن میکنند و بعد برای ایجاد امنیت ! شروع به نقض ازادی و حریم خصوصی میکنند !!
من در بیشتر مردم صداقت بیش از حدی با اینترنت رو مشاهده میکنم . بیشترشون میگویند که من نگرانی از شنود اطلاعاتم توسط امریکا ندارم و چقدر ساده لوحانه درباره حق حریم خصوصی خودشون فکر میکنند .
چقدر جالب میشه فردا دیتابیس های گوگل رو بر روی پرده نمایش بدیم تا ببینیم که چطور از هر تحرک ما در مرورگر ها اطلاعات با ارزشی رو جمع اوری می کنند و بعد با مبالغی هنگفت تر از درامد نفت ما , در اختیار کمپانی های تجاری و سیاسی جهان قرار میدند و نهایتا با استفاده از جزئی ترین داده ها تخصصی ترین تحلیل های تجاری و سیاسی رو برای ما بر روی میز قرار میدند .
ممنون از نظر کاملتون آقای اکبری
اولین راهکار استفاده کردن از گجت هایی با ضریب امنیت بالا و نفوذ کم
ٍمثال:استفاده از گجت های blackberry یا Apple
(بلک بری Priv اسمارتفونی با امنیت بسیار بالا)
دومین راهکار استفاده از سیستم عامل هایی مانند لینوکس اوبونتو که در امنیت حرف اول را میزند
سومین راهکار راه اندازی شبکه ملی اطلاعات(هزینه بسیار زیاد)
چهارمین راهکار استفاده از سیستم پست الکترونیکی بومی که قابلیت رقابت با سایر سرویس دهندگان خارجی را دارا باشد
می توان گفت در دنیای امروز نمی شود با محدود کردن خود به اصطلاح به امنیت رسید
زیرا هزینه ی بسیار بالایی را برای کشور ها دارد.
راهکار سوم اگر به صورت درست عملیاتی شود تا حدودی می توان میزان نفوذ متجاوز را کاهش داد.