۲۷ دسامبر سال ۱۵۷۱ میلادی، درست ۴۴۳ سال پیش در چنین روزی، یوهانس کپلر دانشمند سرشناس آلمانی که نقش کلیدی در انقلاب علمی قرن ۱۷ میلادی ایفا کرد، دیده به جهان گشود.

پدربزرگ یوهانس شهردار شهر تودل وی بود و در دوران خود وضعیت مالی خوبی داشت. اما پدر یوهانس کپلر به دلیل شرایط بد مالی و بدهی‌هایش، زمانی که یوهانس فقط ۵ سال داشت، خانواده را ترک کرد و آن‌ها را تنها گذاشت.

بر این اساس مادر یوهانس نزد پدربزرگش رفت که در آن زمان یک مهمان‌سرای کوچک داشت. یوهانس کودکی زودرس بود و بیشتر مواقع با مریضی دست و پنجه نرم می‌کرد. یوهانس در همان کودکی نبوغ خود را در ریاضیات نشان داد و برای کمک به پدربزرگش با طرح معماهای ریاضی و حل آنها، مسافران را سرگرم می‌کرد و به نوعی نمایش ریاضی اجرا می‌کرد. در همان سنین بود که به ستاره شناسی و مطالعه اجرام آسمانی علاقه‌مند شد و این علاقه تمام زندگیش را تحت تاثیر قرار داد

 

کپلر ۱۵ نوامبر سال ۱۶۳۱ درحالی که از ضعف بینایی و صرع رنج می‌برد، دیده از جهان فرو بست. پس از او عده‌ای از شاگردانش نوشته‌ها و مقالاتش را به صورت کتاب جمع‌آوری کردند. اما هیچ‌کس آثار او را مطالعه نمی‌کرد و در نتیجه پس از مرگ خیلی زود فراموش شد؛ وی خود قبلاً در این خصوص چنین نوشته بود: من کتاب خود را می‌نویسم، خواه خوانندگان آن مردان فعلی یا آیندگان باشند تفاوتی ندارد. این کتاب می‌تواند سال‌ها انتظار خوانندگان واقعی خود را بکشد، مگر نه خداوند نیز ۶ هزار سال انتظار کشید تا تماشاگری برای آثار او پیدا شد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *