از مهمترین روشهای اصلاح خطای قابل استفاده در تجزیه LL(1) عبارتند از روش Panic Mode و روش Phrase Level بطور کلی در روش (LL(1 زمانی یک خطای نحوی تشخیص داده می شود که یا پایانه بالای انباره با توکن جاری تطبیق نکند و یا با غیر پایانه بالای انباره A وتوکن جاری a خانه [M[A,a خالی باشد.

 

در روش Panic Mode اگر پارسر بامراجعه به یک خانه خالی جدول تجزیه یک خطای نحوی بیابد آنقدر از رشته ورودی حذف می کند تا به یکی از اعضاء مجموعه ای موسوم به مجموعه Synchronizing برسد.

در روش Panic Mode به ازای هر غیر پایانه در گرامر یک مجموعه Synchronizing در نظر گرفته می شود.

کارآیی روش Panic Mode نیز بستگی به انتخاب مناسب مجموعه Synchronizing دارد. این مجموعه باید به گونه ای تعیین گردد که عمل تجزیه بتواند بدون حذف قسمت زیادی از ورودی به کار خود ادامه دهد. یک انتخاب مناسب درنظر گرفتن مجموعه Follow هرغیرپایانه به عنوان مجموعه Synchronizing آن غیر پایانه است. بااین وجود در نظر گرفتن مجموعه Follow تنها برای Synchronizing کافی نیست. برای اینکه حذف کمتری در برنامه ورودی صورت گیرد میتوان نمادهای بیشتری را به این مجموعه افزود. مثلا می توان مجموعه First غیر پایانه ها را نیز به مجموعه Synchronizing آنها افزود.

 

1 پاسخ به روش اصلاح خطا ی Panic Mode چیست؟
  1. Panic mode

    When a parser encounters an error anywhere in the statement, it ignores the rest of the statement by not processing input from erroneous input to delimiter, such as semi-colon. This is the easiest way of error-recovery and also, it prevents the parser from developing infinite loops.


[بالا]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *